NBS Nordic
Leverandør

Gorter - derfor er vi en del af NBS Nordic

Gorter er grundlagt i 1928 og er i dag en stor international virksomhed. Siden 1990’erne har  de specialiseret sig i adgangsløsninger gennem gulv, tag, lofter og vægge.

Hvem er Gorter og hvilke produkter har de?

Gorter blev grundlagt i 1928 og er i dag en stor international virksomhed. Siden 1990’erne har Gorter specialiseret sig i adgangsløsninger gennem gulv, tag, lofter og vægge. Du kan finde Gorter i Europa, Australien, Asien og Mellemøsten.

I Danmark leverer Gorter vedligeholdelsesfrie lemme til tagadgange. Deres produkter er designet af deres egen ingeniørafdeling. Her er det sikkerhed, kvalitet, innovation og pålidelighed som er altafgørende for deres produkter.

Find beskrivelsestekster, tekniske tegninger og BIM-objekter på NBS Nordic

I 2023 valgte Gorter at blive en del af NBS Nordic platformen som leverandør. På NBS-platformen kan du se deres udvalg af produkter. Her kan du finde deres beskrivelsestekster, tekniske tegninger samt BIM-objekter fra deres standard produkter. Det er muligt at finde tegningerne i DWG-, SKP- og PDF-formater. Deres BIM-objekter kan findes i RFA og IFC-online filer.

Derfor blev vi en del af NBS Nordic

Hos Gorter har der længe været ønske om at forbedre integrationen af tagluger hos arkitekter samt bidrage til opførelsen af sikrere bygninger. De har med brug af NBS Nordic givet arkitekter en god mulighed for at arbejde ubesværet med at specificere netop Gorters løsninger på deres projekter.

"NBS Nordic platformen er meget brugervenlig. Netop brugervenligheden er vigtig, når arkitekterne skal have mulighed for at finde projekter og specificere deres arbejde"- Hjalmar Korthouwe, Director of Gorter Group

gorter-nbs-nordic-blog

Vil du vide mere om NBS Nordic?

Er du rådgiver, og har du en bruger på NBS Nordic, kan du logge ind her og se Gorters produkter.

Leverandør/producent? – Udfyld formularen her, så kontakter en af vores specialister dig, og fortæller dig mere om mulighederne med NBS Nordic