NBS Nordic

NBS Nordic Add-ins

NBS Nordic har en række gratis add-in værktøjer, som kan hjælpe dig med at koordinere information mellem dine specifikationer og din BIM-model.

nbs-source-header

Autodesk® Revit add-in

Aktuel version: 1.0.0.0

Få endnu mere ud af dit projekt materiale ved at integrere NBS Nordic og Revit. Herved opnås bl.a. synkronisering af mængder og klassifikationskoder i projektmaterialet samt mulighed for læsning af beskrivelser direkte fra din BIM-model. Installationskrav og installationsvejledning kan findes i vores support-center her.

Logo_Revit_2017-300x95

Download Revit add-in

2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023

BIM Shark er blevet en del af NBS (www.thenbs.com), som er verdens største og førende platform til beskrivelser indenfor byggebranchen. Som en del af denne rejse, skifter vi navn fra BIM Shark til NBS Nordic.

Navneændringen betyder at BIM Shark navnet udgår fra vores Revit addin og de tilhørende parametre. Vi har forsøgt at gøre skiftet så simpelt for vores brugere som muligt.

Vi har lavet et Revit addin, så skiftet kan gøres smertefrit

Hent værktøjet her:  https://nbsnordic.net/download/Revit%20Migration%20Tool
Support artikel:  https://support.nbsnordic.dk/article/164-migrering-fra-bim-shark-til-nbs-nordic

EG Sigma add-in

Aktuel version: 1.0.0.0

Denne app. forbinder NBS Nordic med det populære kalkulationsprogram EG Sigma. Med Sigma app’en har du mulighed for at synkronisere dine bygningsdele, så det er nemt at koble økonomi på dit projekt (BIM 5D). De fleste af bygningsdelenes data kommer med over i Sigma under ekstra felter, og det er endda muligt at åbne den udgivne arbejdsbeskrivelse hvori bygningsdelen indgår. Pris og andet data kan sendes retur fra Sigma til NBS Nordic.