NBS Nordic

Revit integration

Få endnu mere ud af dit projektmateriale ved at integrere NBS Nordic og Revit. Herved opnås bl.a. synkronisering af mængder og klassifikationskoder i projektmaterialet samt mulighed for læsning af beskrivelser direkte fra din BIM-model.

hero-image-revit

Beskrivelser dér hvor de skal bruges

Beskrivelser dér hvor de skal bruges

Med NBS Nordics Revit plugin kan du integrere dine beskrivelser og dokumenter i din BIM-model. Om det er bygningsdelsbeskrivelser, referater eller et helt tredje dokument, så er processen simpel og den samme. På denne måde, er du bl.a. sikker på, at entreprenøren eller driftsherren har de præcise informationer lige ved hånden.

Tryk på det ønskede objekt og vælg et af dine udgivne dokumenter, som du ønsker at tilknytte i din model – mere besværligt behøver det ikke at være! Du kan naturligvis også selv vælge, om du vil linke til hele dokumentet eller enkelte afsnit.

  • Link mellem model og beskrivelse (fremgår direkte af modellen).
  • Link til beskrivelse, klassifikation m.m. kan eksporteres til IFC.
  • Synkronisering af data mellem model og NBS Nordics bygningsdelsdatabase.
  • Brug data (mængder, materialedata m.m.) fra modellen i beskrivelserne i NBS Nordic.
Synkronisering af bl.a. maengder og klassifikationskoder fra flere modeller

Synkronisering af bl.a. mængder og klassifikationskoder fra flere modeller

Med NBS Nordic Revit add-in kan du synkronisere mængder fra Revit til NBS Nordic bygningsdelsdatabase. Det er nemt, hurtigt og kan gøres af alle uden mange års erfaring i Revit.

Hvis du har mod på mere, kan du også synkronisere skemaer fra Revit med fx. materialedata med NBS Nordic ved at opsætte dine egne skemaer i Revit. Det eneste det kræver er, at du navngiver dine skemaer, så navnet starter med “NBS Nordic” – så klarer vores add-in resten.

Download Revit plugin

Download dit Revit plugin i dag

Vi understøtter branchens mest udbredte BIM-modelleringsprogram og flere vil komme til. Vores Revit add-in er kompatibelt med 2016-2021. Du kan frit hente integrationen på vores download-side og få et mere sammenhængende projekt allerede i dag.

Download Revit Add-in

BIMShark_SyncNow_Overview.png-1

Har du brug for anden data?

Med “Sync Schedule” (sync Skema) kan du overføre egenskaber fra Revit til dine dokumenter i NBS Nordic. På denne måde er der altid sammenhæng mellem dine dokumenter og din (BIM)model.

Revit-visuel-tjekliste

Visuel tjekliste for hele dit team

I mange tilfælde har BIM-manageren eller virksomheden en ringe eller ingen metode til at sikre sig, at alle bygningsdele er beskrevet. Med Revit plugin’et har du nu en holdbar metode, da du kan opstille et filter som tjekker om objektet har fået et NBS Noridc-link. Resultatet kan løbende overvåges i skemaer eller visuelt i modellen via farvekoder.

Mere end 3.600 virksomheder på verdensplan bruger NBS til at udarbejde specifikationer.

Vil du vide mere om dine fordele med NBS Nordic? Udfyld formularen, så kontakter vi dig!