NBS Nordic
hero-nbs-nordic-beskrivelser-ny_dec23

Nemt og enkelt at beskrive dit projekt

På NBS Nordic platformen har du alle dine beskrivelser samlet ét sted, så du kan arbejde online og bruge informationer fra de andre moduler på platformen.

Book en gratis demo med en af vores specialister

NBSNordic_Beskrivelser_arbejd-smartere

Arbejd hurtigere, nemmere og mere effektivt

Med NBS Nordic's online editor, kan du bl.a. udarbejde arbejdsbeskrivelser efter Molio B1000 og 2.0. Basisbeskrivelse. Vejledningsteksten fra Molio bliver vist direkte på platformen.

Alle dokumenter bliver samlet under projektet, så du kan følge med i udviklingen og fremdriften af et projekt. Du kan bl.a. se, hvilke bygningsdele der er specificeret i hvilke dokumenter.

Få en gennemgang af NBS Nordic af en af vores specialister her
NBSNordic_Beskrivelser_drag-and-drop

Opbyg og rediger dit dokument med drag and drop

Et dokument kan bestå af forskellige blokke f.eks. billeder, tabeller og kontrolplaner. Du kan nemt tilføje, slette og ændre rækkefølgen på dem inden udgivelsen.

Skræddersy dine blokke som du ønsker via blokindstillingerne. F.eks. hvis du ønsker at fastlåse et specifikt afsnitsnummer.

Faa-leverandoerens- beskrivelser direkte-i-din arbejdsbeskrivelse

Skab samarbejde direkte i dokumentet

På NBS Nordic platformen kan du samarbejde med flere på samme tid i samme dokument. Optimér din tid ved at kommentere, lave noter og se godkendelsesstatus direkte i dine skabeloner, som automatisk overføres til din beskrivelse. 

Godkend og lås færdige afsnit som en del af udgivelsen. Du kan se status på det enkelte dokument i oversigten og i selve dokumentet på de enkelte afsnit. På den måde er det nemt for alle i at følge med i fremdriften af et projekt. 

Undgå manuelt at holde styr på informationer

I NBS Nordic kan man indsætte variabler som altid vil give dig den aktuelle værdi f.eks. bygherrens navn, projektnavn eller klassifikationskode på en bygningsdel.

 

Se hvilke variabler du kan gøre brug af her

Hent leverandørens beskrivelser direkte i din arbejdsbeskrivelse

Når du arbejder i NBS Nordic platformen har du mulighed for at trække leverandørens bygningsdelsbeskrivelser direkte ind i din beskrivelse.

Søg i menulinjen på NBS Nordic når du arbejder med din projektbeskrivelse og find netop den leverandør og den beskrivelse du har brug for til dit projekt. Med denne funktion kan du optimere dine arbejdsprocesser og spare tid. Slip for at bruge tid på at lede efter tidligere udkast til din specifikation.

På NBS Nordic har vi allerede over 70 forskellige materiale leverandører og producenter online, og der kommer hele tiden flere til.

Læs mere om funktionen her

nbs-nordic-bliv-en-del-af-platformen-leverandoer

 

Vil du vide mere om NBS Nordic og de fordele du kan opnå ved at komme i gang med at bruge NBS Nordic?

Udfyld formularen, så kontakter vores specialister dig!