NBS Nordic

Undgå at opfinde den dybe tallerken igen og igen

Gem og del dine bedste beskrivelser på tværs af virksomheden eller projektet. Er du bips-medlem, kan du også tage udgangspunkt i disse skabeloner direkte i NBS Nordic.

hero-image-skabeloner

Virksomhedsskabeloner

Virksomhedsskabeloner

Har du lavet et rigtig godt dokument, så gem det i virksomhedens arkiv og genbrug det næste gang. Vi mener ikke, at man behøver at opfinde den dybe tallerken hver gang, og netop derfor er virksomhedsskabelonerne en god mulighed for at undgå redundant arbejde.

Er du tilhænger af ensartet struktur på tværs af virksomheden, er dette også en funktion til dig. Du behøver ikke tænke på makroer, filnavne og mappestruktur – indholdet er det eneste, der er i fokus.

system-og-leverandoer-skabeloner

System- og leverandørskabeloner

Udover dine og virksomhedens egne skabeloner tilbyder NBS Nordic også arkiver med fx bips dokumenter og leverandørskabeloner. De er altid opdaterede og lige ved hånden.

Leverandørarkivet bliver løbende udbygget, så mangler du indhold eller inspiration til fx et specifikt vindue, kan du finde det her. Slut med lange korrespondancer med producenten, besværlige konfigurationer og versionsstyringer.

 

Opret-nyt-afsnit

Slip for copy-paste én gang for alle

At bruge ovenstående indhold fra diverse skabeloner er intuitivt og utroligt nemt at indsætte i dine egne dokumenter. At indsætte et afsnit fra et andet dokument klares nemt: Find dokumentet, vælg afsnittet og tryk indsæt.

Vælger du at indsætte et afsnit fra en leverandør/producent har du valget om det skal være neutralt, produktspecifikt, efter producent eller efter bygningsdel – valget er dit!

Mere end 3.600 virksomheder på verdensplan bruger NBS til at udarbejde specifikationer.

Vil du vide mere om dine fordele med NBS Nordic? Udfyld formularen, så kontakter vi dig!