NBS Nordic
Nordens førende specifikationsplatform

Nordens førende specifikations-platform

NBS Nordic er et brugervenligt online-værktøj som skaber struktur, overblik og sammenhæng i projekt- og udbudsmateriale for rådgivere i byggebranchen. 

Opret dig gratis i dag


Gør som nedenstående firmaer og skab sammenhæng i dine projekter

Henning Larsen
AART
Schou Birkendorf
Vilhelm Lauritzen
Holscher Nordberg

Projektbeskrivelsen er altid opdateret

Med NBS Nordic kan du flytte dine beskrivelser fra Word og over i NBS Nordic platformen nemt og enkelt. Ved at have dine projektbeskrivelser online i NBS Nordic mindsker du risikoen for fejl, da den hele tiden har de nyeste informationer indtastet.

Platformen giver dig mulighed for at have alt dit beskrivelsesarbejde samlet ét sted. Dette gælder også dine modeller og bygningsdele. På den måde sikrer du sammenhæng i dit materiale, og du skaber et samlet overblik for alle de involverede i projektet. 

 

Fordelen med NBS Nordic er at alt hænger logisk sammen

Arbejd bedre sammen

NBS Nordic giver et samlet overblik til alle i projektet. Al information bliver oprettet ét centralt sted og værktøjet giver selv ikke tekniske-personer et indblik i indholdet.

Arbejd endnu smartere

At gentage sig selv er tidskrævende og omkostningstungt. Med NBS Nordic er der nu sammenspil mellem alle projektmaterialets komponenter.

Arbejd overalt

NBS Nordic er en webapp, som køres fra din webbrowser. Du slipper for at installere lokale licenser og plugins - og du behøver heller ikke at bekymre dig om opdateringer!

NBS Nordic giver et samlet overblik til alle i projektet
2500

PROJEKTER

56000

BYGNINGSDELE

13000

BESKRIVELSER

10000

TILBUDSLISTER

5 gode grunde til at vælge NBS Nordic

Brugervenligt design

Super brugervenligt design

Hos NBS Nordic ved vi, hvor stor betydning det har for det daglige arbejde, at det er nemt og overskueligt at finde de rigtige informationer og knapper. Derfor er vi i tæt dialog med vores brugere og optimerer løbende platformen, så den fungerer bedst for dig.

Centralt sted for dine bygningsdele gennem alle faser af dit projekt

Bygningsdelsdatabasen giver alle projektdeltagere et overblik over alle bygningsdele i projektet. Desuden er det nemt at oprette nye bygningsdele, hvor data som klassifikationer og mængder bliver synkroniseret med din BIM-model og resten af projektmaterialet.

Udarbejdelse af beskrivelser, som du kender det - bare smartere

Teksteditoren er fyldt med alle nødvendige funktioner, så du én gang for alle kan sige farvel til dit virvar af Word-filer, copy-paste tricks og ikke opdateret information. Gem og genbrug dine egne beskrivelser til fremtidige projekter, eller benyt dig direkte af Molios paradigmer*.

*Kræver Molio abb.

Tilbudslister uden komplicerede regneark

Med NBS Nordic har det aldrig været nemmere at lave tilbudslister. Vælg blot hvilke bygningsdele eller tilføj dine egne manuelle poster, som du vil have med på tilbudslisterne. Med få klik kan tilbudslisten eksportes til dit eget Excel, eller du kan benytte standard opsætningen. 

lca-modul

LCA-beregninger med få klik

I dit NBS Nordic kan du løbende udregne og holde øje med CO2 udledningen for dit projekt. Du vælger selv, om det skal være manuelle mængder fra Revit eller begge ting. Eksporter til LCAbyg med ét klik. 

Opret en profil i dag

Med NBS Nordic skaber du struktur, overblik og sammenhæng i jeres projekt- og udbudsmateriale.

Opret en gratis brugerprofil

Hvem er NBS Nordic?

NBS Nordic er den nordiske version af  den britiske specifikationsplatform NBS.  

NBS (National Building Specifications) udkom for første gang på papir, for mere end 40 år siden. Sidenhen har NBS udarbejdet paradigmer og tilbudt specifikationsværktøjer på flere platforme til nogle af verdens mest etablerede rådgivende virksomheder i byggebranchen.

Både NBS og NBS Nordic ejes af Byggfakta Group, og udbydes gennem de nationale selskaber, som i Danmark er Byggefakta. 

Gå til theNBS.com

Vil du vide mere om mulighederne med NBS Nordic?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak  om mulighederne med NBS Nordic