NBS Nordic

Om NBS Nordic

about-us-03

 

Vores historie

NBS Nordic er ejet og drives af Byggefakta A/S, og platformen er en sammensmeltning af BIM Shark og NBS.

BIM Shark er en Tech virksomhed, som blev etableret af Nicklas Verdier Østergaard og Mark Sung Brinkler, da de var under uddannelse som bygningskonstruktører. BIM Shark blev etableret tilbage i 2014 og har derfor mere end 12 års erfaring i branchen indenfor BIM, IKT og projektledelse.

NBS (National Building Specifications) udkom for første gang på papir, for 50 år siden. Sidenhen har NBS udarbejdet paradigmer og tilbudt specifikationsværktøjer på flere platforme til nogle af verdens mest etablerede rådgivende virksomheder i byggebranchen.
I dag er NBS verdens førende cloudbaserede beskrivelsesplatform, som bygger på mere end 50 års erfaring, med mere end 200 specialister i ryggen.

Både NBS og NBS Nordic ejes af Byggfakta Group, og forhandles gennem de nationale selskaber, som i Danmark er Byggefakta.

 

Platformen

NBS Nordic er nordens førende cloudbasserede specifikations-platform. Den er udviklet og målrettet til de nordiske markeder. 
NBS Nordic er udviklet til at kunne skabe struktur, overblik og sammenhæng i projekt- og udbudsmateriale. Med NBS Nordic har du muligheden for at have al information omkring dit projekt samlet ét centralt sted, hvilket bidrager til sammenspil mellem alle projektmaterialets komponenter.

Platformen er et brugervenligt online værktøj som skal være med til at sikre, at du hele tiden har en opdateret projektbeskrivelse som er tilgængelig for alle de involverede i et projekt, også dem som ikke er stærke i den tekniske del af et projekt.

Er du leverandør eller producent og vil du vide mere om dine muligheder for at have dine produkter online i NBS Nordic platformen så kontakt vores specialister her

Opret en gratis brugerprofil

about-us-01

 

Skal du bruge NBS Nordic til dit næste projekt?

Vil du som rådgiver vil vide mere om hvilke fordele du kan drage ved at bruge NBS Nordic platformen til dit næste projekt. Kontakt os her