NBS Nordic

API

NBS Nordic kan meget, men vi ved, at der findes andet software og metoder, som opfylder andre krav og behov. Derfor har vi udviklet et API til udvikleren og den avancerede bruger, som vil endnu mere.

hero-image-api

integration

Integration med Dynamo og meget mere

Vi er selv udviklere, og ved derfor, hvor irriterende det er at være begrænset af ét system. Derfor har vi lavet en API, så du selv kan integrere med din data på en hel ny måde.

Vi bruger selv de samme API’er i NBS Nordic add-in's til Revit og Sigma. Vi er interesserede i, at API’en dækker det, du måtte have af behov, og bliver vedligeholdt løbende.

Hvis du har mod på at bruge vores add-in kan du fx. kigge på, hvordan vores package til Dynamo virker. Vores package benytter en række af de API kald, der er til rådighed, og skulle gerne hjælpe dig i gang, sådan at du selv kan bygge videre.

Download NBS Nordic Revit og Sigma Add-ins
API dokumentation

Se API dokumentation

Byg videre på vores API. Det er din data, så selvfølgelig kan du gøre med den, hvad du vil.

For at kunne bruge vores API kræver vi, at du opretter en gratis konto. Det er som sagt gratis, og kan gøres på under to minutter.

Gå til API-dokumentationen hér.
BIMShar_API_Dynamo.jpg

Har du brug for mere?

Skulle der være ting, du godt kunne tænke dig at vores API skulle kunne, eller forslag til integration med 3. parts programmer, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Del din viden med ligesindede

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du benytter vores API. Det kan evt. bare være til sparring, men evt. også til deling af Dynamo, app’s eller noget helt tredje, som andre ligesindende kan få gavn af. Vi glæder os til at høre fra dig.

nbsnordic-sharing

Vil du vide mere om dine fordele med NBS Nordic? Udfyld formularen, så kontakter vi dig!