NBS Nordic
Arkitekt

Trekantens Tegnestue

I hjertet af Vejle, finder du Trekantens Tegnestue stiftet i 2017 af ejer Dennis Lorenzen.

Tegnestuen beskæftiger sig primært med alment byggeri og en række projekter for bygherreudviklere og private bygherrer. 

 

NBS-nordic-trekantens-tegnestue.reference-billede

Dennis Lorenzen, Bygningskonstruktør hos Trekantens Tegnestue fortæller, at en af grundende til de valgte at blive brugere på NBS Nordic platformen var, at de savnede et værktøj som kunne lave et professionelt udkast til deres endelige projektleveringer. Tidligere har de brugt en del tid på at rette og kopiere i projekter og beskrivelser.

Det er klart det tidsbesparende aspekt, som vi synes er godt. Vi vil egentlig allerhelst undgå de her beskrivelser, da de er meget tidskrævende, og det er her platformen hjælper os.

Det er derfor også primært beskrivelsesdelen, som vi har gjort brug af på platformen. Ifølge Dennis Lorenzen er der også flere dele af platformen som er interessante for dem, og som de gerne vil blive bedre til at få brugt. Her henviser han til, at han har været inde og hente beskrivelser på bl.a. murværk.

Her ser jeg klart en fordel i, at man kan ”klippe og klistre” lidt i hvad man gerne vil have med. Det fungerer meget godt ud fra de erfaringer jeg lige har gjort mig, og så synes jeg jo også at det er en fordel at programmet og brug af leverandørernes information og dokumentation er gratis.

Det er et stort arbejde med bygningsdele og beskrivelser

Dennis Lorenzen fortæller, at normalvis når han arbejder med bygningsdele og beskrivelser, så er det information, han finder på leverandørens egne hjemmesider. Det er noget, der godt kan tage lidt tid, når de skal søge rundt på forskellige hjemmesider for at finde den nødvendige information, for så derefter at arbejde videre med beskrivelserne.

 

Derfor har vi ofte talt om, at vi skal få lavet de her beskrivelser andre steder, fordi vi synes det er ret tidskrævende, og vores erfaring er, at håndværkerne ude på byggepladsen vægter rigtige tegninger og beskrivelser på tegningerne højt, for at de kan udføre deres arbejde korrekt.

 

Der hvor jeg synes, at det har en effekt og der, hvor det virkelig kan gavne os, er at man kan trække de her leverandørbeskrivelser ind i et projekt.

Jeg kan godt mærke, at vi skal lære at bruge platformen endnu bedre. Men, at vores udfordring ofte er tiden, og når man har travlt, så kan det være tidskrævende at sætte sig ind i nye ting. Men, ifølge Dennis Lorenzen er det vigtigt for dem, at de lærer at bruge platformen og dens funktioner korrekt, da han kan se, at det er en fordel i fremtiden, da de kan spare tid ved at bruge den.

Det er netop derfor, at vi anbefaler vores samarbejdspartnere at bruge platformen, og jeg har netop lige anbefalet vores ingeniør at gøre brug af.

Vi kan jo lægge Revit og det hele ind i projektet, og der kan vi invitere ingeniøren ind, så kan han trække data derfra. Det er jo smart


Han tilføjer ligeledes, at de på den måde ikke ”behøver” at have styr på det hele selv, men at de kan bevare et godt overblik på projektet i og med, at det hele findes i samme platform. Der er dels det økonomiske aspekt i det, men også så man ved præcis, hvem man skal have fat i, hvis der mangler information.

Dennis Lorenzen, Bygningskonstruktør hos Trekantens Tegnestue.

Du kan læse mere om Trekantens Tegnestue på deres hjemmeside her.