NBS Nordic
Leverandør

Ideal Standard

Ideal Standard har styrket deres digitale position ved at implementere NBS Nordic. Med NBS Nordic i baghånden kan Ideal Standard nå ud til de beslutningstagere, der betyder mest, og skabe en digital tilstedeværelse i byggebranchen.

Ideal Standard er indbegrebet af innovation og har i mere end 100 år sat den ideelle standard på en bred vifte af badeværelsesprodukter. Fra keramik og armaturer til bad, møbler og tilbehør. Deres udvalg af løsninger er en kombination af komfort, sikkerhed og holdbarhed.

 

Fremtiden i byggebranchen bliver mere og mere digital, og stiller dermed større krav til byggebranchens aktører, herunder leverandørerne. Som en af markedets førende leverandører af moderne og innovative badeværelsesløsninger og badeværelsesprodukter, har Ideal Standard taget et aktivt valg om at imødekomme fremtidens krav ved at implementere NBS Nordic.

Deres valg af NBS Nordics specifikationsplatform handler ikke blot om at omfavne den digitale transformation i byggebranchen, men det er en strategisk beslutning om at etablere en direkte forbindelse med de projekterende i byggebranchen, hvor de kan komme tidligere ind i processen og blive foreskrevet.

Ifølge Jakob Møller Jensen, Managing Director og Country Leader hos Ideal Standard, er der ingen vej udenom digitaliseringen eller digitale platforme som NBS Nordic. 

At være til stede på NBS Nordic giver os mulighed for at henvende os til det brede marked på en nem og skalerbar måde. Her kan vi kommunikere med arkitekter, bygherrer og rådgivere.

Det er vigtigt for Ideal Standard at kunne synliggøre deres sortiment på de platforme, hvor de projekterende arbejder. Det er der fremtiden er, og generelt den måde flere og flere søger informationer på. NBS Nordic hjælper Ideal Standard med at komme forrest i køen, når det gælder fremvisning af produkter og eksponering over for arkitekter, ingeniører og bygherrer på et tidligt stadie i projekteringsfasen, det øger deres chancer for at blive foreskrevet og valgt på relevante projekter.

Her kan du læse mere om NBS Nordic.

For Jakob Møller Jensen, har samarbejdet med NBS Nordic især haft betydning for deres porcelæn, som mange danske arkitekter ikke har kendt til, men som er et produkt, der kan findes på nogle af de fineste hoteller i Europa. Med en komplet produktprofil på platformen, har arkitekter landet rundt mulighed for at opdage og integrere med produkterne i deres projekter. 

Vi har mulighed for at vise porcelæn helt oppe fra øverste hylde. Det er noget som arkitekterne i Danmark faktisk slet ikke ved vi har. Vi har gjort rigtig meget ud af at få lige præcis denne her type af produkter tilgængelig på NBS.

Spørger du Jakob Møller Jensen om samarbejdet med NBS Nordic, så er han ikke i tvivl, om at platformen gør en stor forskel for Ideal Standard. Platformen hjælper dem med nogle af deres største udfordringer i forhold til digitalisering, nemlig data tilgængelighed, korrekt dataformat og struktur. 

Inden for en uge havde Ideal Standard oprettet deres fulde produktprofil på platformen. Den effektive onboarding-proces gjorde det muligt for dem hurtigt at blive synlige for målgruppen.

"Vi får hurtig og god support, når det er nødvendigt. Det kan f.eks. være angående, hvordan data skal uploades, beskrivelser, billeder, vedhæftninger mv. Alt det får vi hjælp til at gøre nemt og effektivt, så vores profil er som vi ønsker den skal fremvises".

Jakob Møller Jensen, Managing Director og Country Leader - Ideal Standard

Læs mere om Ideal Standard på deres Facebook, LinkedIn eller hjemmeside.