NBS Nordic
Leverandør

Altro Danmark

Altro Danmark er en førende global gulvproducent. Ved at bruge NBS Nordic positionerer Altro Danmark sig strategisk over for arkitekter og rådgivere, hvilket åbner døren for tidlig involvering i relevante projekter gennem præcise beskrivelser.

Altro har eksisteret i mere end 100 år og er opfinderen af skridsikre gulve. I dag laver Altro også praktiske designgulve og vægløsninger, der er inspireret af Bauhaus-bevægelsen. Altro har en rig historie af innovation og kvalitet, hvilket har gjort dem til en værdsat samarbejdspartner inden for byggebranchen på globalt plan.

 

Samarbejdet med NBS Nordic markerer for Altro Danmark en strategisk beslutning om at blive en integreret del af arkitekternes arbejde fra start. Ved at implementere NBS Nordic skaber Altro Danmark en direkte indgang til relevante projekter i byggebranchen, som gør det nemmere for dem at blive set og foreskrevet på et tidligt stadie, hvilket er afgørende i en branche, hvor tid er penge og konkurrencen er intens.

Beslutningen om at vælge NBS Nordic som samarbejdspartner har blandt andet været motiveret af, at det er en platform som arkitekter bruger i deres daglige arbejde, hvilket gør det til den rigtige platform at være på, fordi det er der fremtiden er, som Martin Fyhn, teknisk rådgiver hos Altro Danmark udtaler. 

Det gør mig glad, når jeg kommer ud på tegnestuerne og ser, at de snakker om NBS Nordic, og at de bruger systemet. Derfor er det enormt vigtigt, at vi er på platformen.

NBS Nordic er mere end bare en specifikationsplatform, det er en platform bygget til at imødekomme byggebranchens digitale fremtid, og NBS Nordic gør vejen til deres produkter nemmere for rådgivere og arkitekter. Deres tilstedeværelse på NBS Nordic handler om at være let tilgængelige med de rigtige projektbeskrivelser på det rigtige tidspunkt, så de projekterende kan finde deres beskrivelser uden besvær.

Tilgængeligheden er afgørende for at optimere og styrke forbindelsen mellem Altro Danmark og de projekterende i byggebranchen. 

Grunden til at vi valgte NBS Nordic var for at gøre det nemmere for os selv at få de rigtige beskrivelser ud til rådgiveren på det rigtige tidspunkt.

Tiden er nu til at blive en del af NBS Nordic og drage fordel af en effektiv og nem tilgang til produktbeskrivelser i byggebranchen. Altro Danmark ser NBS Nordic som en seriøs spiller på markedet, der har sat en ny standard for, hvordan virksomheder kan engagere sig med beslutningstagere i byggebranchen.

Altro Danmark kan se betydelige muligheder for vækst og udvikling i dette værdiskabende partnerskab - og opfordrer i samme ombæring byggebranchens aktører til at kigge ind i, hvordan NBS Nordic kan være med til at forme deres fremtid.

Læs mere om NBS Nordic her

Samarbejdet med NBS Nordic er et rigtig godt match for os som virksomhed, og vi kan se store muligheder i det her samarbejde.

Udover samarbejdet med NBS Nordic, navigerer Altro Danmark også gennem byggebranchen med Byggefaktas Projektdatabase, SMART, som hjælper med at identificere relevante projekter samt Byggematerialer.dk, som Altro Danmark bruger, når tiden er inde til at lancere nye produkter. 

Byggebranchen bevæger sig hurtigt mod en digital fremtid og med NBS Nordic, SMART og Byggematerialer.dk i deres repertoire har Altro Danmark cementeret deres plads i byggebranchen som en toneangivende aktør, der hellere vil forme sin fremtid end at tilpasse sig den.

Martin Fyhn, Teknisk rådgiver – Altro Danmark

Læs mere om Altro Danmark på deres  hjemmeside eller LinkedIn.